Echipa nationala de fotbal a Romaniei se bucura de un suport moral neasteptat exact in ziua celui mai greu meci de calificare pentru Euro 2008. Dora Meszaros, supranumita 'Nicoleta Luciu a Ungariei', este mare fan al reprezentativei noastre si spune ca-i va rasplati pe romani cu o repriza fierbinte de striptease in vestiar daca vor invinge Olanda.

Chiar daca este unguroaica, participanta la concursul initiat de Libertatea, 'Ia-te in piept cu Nicoleta Luciu', Dora Meszaros este o mare admiratoare a echipei de fotbal a Romaniei. 'Stiu ca intre echipele Ungariei si Romaniei este o mare rivalitate, dar eu sunt cu inima alaturi de echipa voastra.

Am multi prieteni in Romania, asa ca am ajuns sa cunosc foarte bine fotbalul de la voi', ne-a declarat Dora.

Vedeta din editia maghiara a revistei Playboy va fi cu inima alaturi de jucatorii nostri in aceasta seara si, pentru a-i motiva mai mult, le promite un cadou-surpriza: 'Le promit cea mai tare repriza de striptease pe care au vazut-o in viata lor, daca vor invinge Olanda. Bineinteles, daca vor dori acest lucru. Nu vor avea nimic de pierdut, ba din contra.

Spera in recuperarea lui Chivu, preferatul ei

Daca la fotbal poate mai avem de invatat cate ceva de la voi, la capitolul femei cred ca unguroaicele sunt mai tari decat romancele'. Astfel, daca Romania va invinge azi Olanda, 'Nicoleta Luciu a Ungariei' s-a oferit sa vina miercurea viitoare la Piatra Neamt, pentru a le face baietilor de la nationala un dans erotic inainte de meciul cu Luxemburg.

Pana atunci, Dora spera in recuperarea lui Cristi Chivu, cel care este favoritul ei.

'Am auzit ca n-are iubita si nu inteleg cum un baiat atat de dragut ca el este singur', ne-a mai declarat Dora, care a capatat porecla de 'Nicoleta Luciu a Ungariei' in urma concursului initiat de Libertatea.

Oricum, chiar daca echipa noastra va invinge sau nu in aceasta seara, Dora va putea fi admirata in toata splendoarea ei la targul erotic Eros Show, care va avea loc in perioada 25-29 aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

integral in Libertatea