Dupa ce i-a socat pe telespectatorii romani, expunandu-si nurii pe sticla si facand sex in casa "Big Brother", Andreea a primit o oferta tentanta din partea sefilor de la "Prima TV". Ea va modera la acest post de televiziune, incepand cu data de 20 iunie, in fiecare duminica, de la ora 20.30, show-ul "Tentatia". Emisiunea propune o formula cu totul inedita.

In fiecare editie, o tanara sau un tanar va trebui sa-si aleaga "jumatatea" in urma unei... duble intalniri. Ea sau el va trebui sa petreaca o zi intreaga alaturi de doi posibili parteneri, intr-o atmosfera romantica, amuzanta, presarata cu numeroase tentatii. Ceea ce protagonistul nu stie insa este faptul ca unul dintre cei doi pretendenti are deja un/o partener(a) stabil(a).

Va afla adevarul abia la sfarsit, cand va fi nevoit sa se decida in favoarea cui va inclina balanta si care dintre ei va fi alesul/aleasa inimii sale. La sfarsitul zilei, cand jocul de-a seductia va inceta, acesta va trebui sa isi faca publica hotararea. Si asta cat mai repede, pentru ca o luxoasa limuzina ii asteapta pentru a-i purta pe "drumul spre fericire".

In cazul in care va avea fericita inspiratie de a-l alege pe cel care nu este inca implicat intr-o relatie serioasa, vor avea placerea si norocul sa petreaca impreuna un weekend romantic. Daca insa va avea nesansa sa-l aleaga pe cel care nu este liber, va pierde totul: partenerul, limuzina si mai ales weekend-ul romantic, de care se va bucura cuplul deja existent.