Pilotii aeronavei KLM care au adus, luni noaptea, lotul Stelei in tara din turneul din Olanda i-au acuzat pe jucatori ca s-au imbatat in timpul zborului si au facut scandal. “Steaua este o echipa rea. S-au comportat urat. Le-am spus de mai multe ori sa se aseze, dar n-au vrut.

Au consumat alcool, pe care singuri l-au adus la bord, si au folosit telefoanele mobile, desi acest lucru este strict interzis”, a spus capitanul aeronavei.

Jucatorii Stelei neaga insa incidentele, Mirel Radoi spunand ca pot fi acuzati de un singur lucru: “I-am aplaudat pe piloti la aterizare. Asta e tot ce am facut. In rest nu s-a intamplat nimic. Nu este adevarat ca am baut in timpul zborului”.

De asemenea, mijlocasul Sorin Paraschiv a declarat ca nu stie daca s-a vorbit urat in avion: “Venim dupa o perioada grea, este timpul nostru liber si putem face orice”. Presedintele executiv al Stelei, MM Stoica, se gandeste chiar sa dea in judecata compania KLM. “Este o incercare de denigrare a noastra, o atingere grava a imaginii Stelei.

Noi am vorbit cu echipajul in timpul zborului si nu s-au aratat nemultumiti de ceva”, a explicat Stoica.