Peste 1.000 de membri PUR, din cadrul filialei din comuna bacauana Nicolae Balcescu, s-au pronuntat deja pentru respectarea protocolului incheiat pe plan local intre Alianta Dreptate si Adevar si Partidul Umanist, relateaza RomNET.

Reprezentantii celei mai puternice filiale locale, cea care, la alegerile locale, a scos in comuna Nicolae Balcescu un primar, viceprimarul si sapte consilieri din 15, s-au adunat si au votat in unanimitate, 1.310 voturi, sustinerea presedintelui Romeo Stavarache. Acesta a precizat ca va respecta protocolul incheiat cu Alianta D.A.

, chiar daca, la nivel national, sefii PUR au semnat o intelegere cu partidul de guvernamant. "Ne dezicem de protocolul incheiat la nivel national cu PSD, atat timp cat in campania pentru locale noi am luptat impotriva acestui partid.

Vom respinge intelegerea facuta la nivel central si-l vom sustine pe Romeo Stavarache, aratand astfel ca noi ne respectam promisiunile", afirma presedintele filialei PUR din Nicolae Balc! escu, consilierul judetean Gheorghe Silvestru Dogaru.

Acesta a adaugat ca, pe intreg teritoriul judetului, membrii PUR sunt de acord cu pozitia liderului local, independenta fiind unanim agreata de simplii membri de partid.