Ambasadorul boxului nostru peste Ocean si pretutindeni, fostul campion mondial Leonard Doroftei, se intoarce acasa dupa ani de rezidenta in Canada. "Leul" se va repatria anul acesta, la inceputul lunii noiembrie, fiind decis sa se implice in destinul boxului nostru, implicit al Federatiei Romane de Box.

Desi inca nu si-a depus candidatura, el se pare ca se va inscrie in cursa pentru alegeri (ce se vor desfasura la 20 noiembrie a.c.) in echipa actualului manager general al institutiei, Rudel Obredja. in acelasi staff se afla si legenda boxului nostru, Francisc Vastag, impreuna cu care Mosu' e hotarat sa faca echipa.

Practic, meritul revenirii faimosului nostru sportiv in tara se datoreaza lui Feri Vastag, care l-a convins sa se intoarca in Romania, dupa indelungi discutii ce le-au purtat in recenta vizita pe care i-a facut-o lui Leonard in Montreal. Excursia a avut si un alt scop, caci Feri si sotia sa, Simona, au devenit nasii de botez ai fetitei lui Leonard, Andra-Vanessa.

Se spune ca si Ion Iliescu, care s-a aflat in aceeasi perioada in Cana-da, i-a adresat lui Leonard aceeasi rugaminte, de se a se repatria. Leonard Doroftei este rezident in Canada din toamna anului '97.