Orange Romania a lansat abonamentul reincarcabil, care presupune achitarea unei taxe lunare de 7 USD si care include un credit de 5 USD. Tarifele aplicate sunt cele valabile pentru serviciul pe baza de cartela preplatita, iar creditul poate fi reincarcat oricand prin toate metodele de reincarcare PrePay.

Clientii beneficiaza de un bonus pentru reincarcare de 30% din valoarea cumparata, pentru valori cuprinse intre 9 USD-200 USD. Creditul neconsumat se reporteaza in luna urmatoare. In acelasi timp, utilizatorii acestui abonament pot beneficia de toate avantajele programului Orange Thank You: credit-cadou, puncte Thank You, telefoane la preturi speciale.

Cei care aleg abonamentul reincarcabil pana la sfarsitul acestui an beneficiaza de o oferta speciala: 1 USD credit suplimentar pe luna in primele opt luni de abonament, telefoane la preturi speciale, o reducere de 10 USD pentru telefoanele cu ecran color, iar cei care incheie un contract pe o perioada de doi ani primesc in plus si 50 de puncte Thank You.

"Abonamentul reincarcabil este destinat in special persoanelor fizice si companiilor mici si mijlocii care doresc sa gestioneze strict bugetul alocat comunicarii", a declarat directorul comercial al Orange Romania, Yves Gauthier.