Proaspata logodna dintre Adrian Mutu si Alexandra Dinu este deocamdata doar inceputul unei perioade de proba pe care Alexandra i-a impus-o fostului ei sot. Cei doi au petrecut Sarbatorile de iarna si ziua de nastere a lui Adrian impreuna cu parintii Alexandrei si cu familia lui Nicu Gheara.

Adrian da ca sigura casatoria, dar carcotasii spun ca fotbalistul se poate astepta oricand la o rasturnare de situatie, deoarece Alexandra este inca circumspecta. Alexandra si Adrian au avut una dintre cele mai reusite vacante ale lor de Sarbatori, cand au petrecut mai bine de o saptamana in Austria, la Ischgl (Muntii Silvretta), impreuna cu familia lui Nicu Gheara.

Ei au schiat, s-au distrat si au petrecut o vacanta de familie. Chiar daca a acceptat inelul de logodna oferit de Adrian, Alexandra a cerut o perioada de proba in care sa se convinga de schimbarea fotbalistului. Ei vor petrece din ce in ce mai mult timp impreuna in Italia, vor fi din nou ca o familie, chiar daca nu a fost luata o hotarare in privinta casatoriei.

Apropiatii lor nu sunt convinsi ca Alexandra se va recasatori cu Adrian si spun ca ea a intrat in jocul fotbalistului doar de dragul lui Mario, dar ca prefera sa locuiasca impreuna cu fostul sot fara acte.

Chiar daca Adrian a declarat ca se va recasatori cu Alexandra, apropiatii spun ca nu este nimic sigur si ca fosta sotie este mult mai prudenta dupa ce la inceputul anului trecut a facut fata unui divort cu scantei.

Alexandra l-a reacceptat de dragul fiului lor

Cei doi logodnici au fost de acord ca, in cazul in care vor face pasul nasi sa le fie Nicu Gheara si sotia lui, Mihaela. Acestia i-au sfatuit pe cei doi sa accepte mai intai o "casatorie de proba" pentru a nu grabi lucrurile si pentru ca totul sa iasa bine.

Alexandra si Adrian s-au intors in Italia, la Milano, unde actrita se pregateste pentru filmarile noii productii cinematografice, "Distretto di polizia", realizata pentru Canale 5.