In perioada 22-29 ianuarie 2005, Serviciul de inmatriculari, radieri si eliberare a permiselor auto din Bucuresti intra in vacanta, datorita modernizarii sistemului computerizat de functionare.

Daca aveti probleme urgente de rezolvat la Serviciul public comunitar pentru permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor Bucuresti din strada Logofat Udriste, grabiti-va sa o faceti pina la 22 ianuarie.

Timp de o saptamina dupa aceea, pina la data de 29 ianuarie, serviciul isi suspenda activitatea cu publicul, pentru modernizarea bazei informatice si pentru upgradarea noului sistem national de evidenta a vehiculelor si a conducatorilor auto.

In acest interval de timp, se va face si redistribuirea ghiseelor de la sediul din strada Logofat Udriste, la sediul din strada Obcina Mare nr. 2. Totodata, urmeaza sa fie preluat la acelasi sediu din Obcina Mare Serviciul de planificare a candidatilor la examenele pentru obtinerea permiselor auto.

Pe toata perioada vacantei fortate la sediul din strada Logofat Udriste va functiona un singur ghiseu pentru urgente. „Situatiile ce nu sufera aminare“ si eliberarea permiselor de conducere retinute al caror termen de suspendare a expirat sint singurele exceptii pentru care va functiona ghiseul amintit.