Una dintre componentele trupei Candy si impresarii formatiei au declarat ca il vor da in judecata pe tatal cintaretei, dupa ce acesta a spus ca fiica sa a fost fortata sa pozeze in "Playboy".

Impresarii trupei Candy, sotii Lucian si Janine Ionescu, si Monica Andrei, care a pozat goala pentru cel mai recent numar al revistei "Playboy", intentioneaza sa-l dea in judecata pentru calomnie pe Mihai Andrei, tatal solistei, care este profesor de limba engleza la Galati. Ei sustin ca declaratiile pe care acesta le-a facut ieri, la postul de radio Kiss FM, le-au lezat imaginea.

Mihai Andrei, tatal cintaretei, a intrat in direct la Kiss FM, ieri-dimineata, si a facut mai multe afirmatii la adresa lui Lucian Ionescu. El a spus ca impresarul a obligat-o pe fiica sa sa pozeze in "Playboy" si ca si-ar fi insusit si onorariul cuvenit acesteia.

"Este bomboana pe coliva", a declarat Andrei. "Impresarul a sedus-o si a terminat-o psihic pe fetita mea", a adaugat tatal cintaretei de la Candy. El a mai afirmat ca are dovezi care sa-i confirme spusele.

"Este bolnav"

Monica a infirmat insa declaratiile tatalui sau. "Am 20 de ani. Nu m-a obligat nimeni, a fost decizia mea", a precizat ea.

In plus, cintareata a declarat ca astazi se va prezenta la procuratura, impreuna cu cei doi impresari, unde va depune o plingere penala pentru calomnie impotriva tatalui ei.

"Declaratiile lui ne-au lezat imaginea. Este bolnav", a afirmat Monica pentru "Evenimentul zilei". Ea a adaugat ca relatia cu parintii sai s-a racit in ultimul an.

"M-am mutat in Bucuresti acum un an, iar legatura cu parintii mei nu a mai fost asa de strinsa. Cred ca i-a marcat si faptul ca am renuntat la Facultatea de Marketing, unde am fost studenta un an", a spus ea.

Impresarul formatiei sustine ca Monica a vrut sa pozeze

"Eu, sotul meu si Monica mergem miine (n.r. - azi) la procuratura ca sa depunem plingerea penala", a declarat, pentru "Evenimentul zilei", Janine Ionescu.

"Nu este adevarat ce a spus Mihai Andrei. A fost dorinta Monicai de a poza goala. Daca spune ca are dovezi ca noi am fortat-o, vrem sa le vedem", a adaugat Janine.

Tatal cintaretei nu a putut fi contactat pentru alte declaratii.

Monica Andrei si una dintre colegele sale din trupa Candy, Ela Niciu, au pozat pentru un pictorial din numarul pentru luna aprilie al revistei "Playboy", care apare astazi.