Presedintele PSD, Mircea Geoana, impreuna Poul Nyrup Rassmussen - presedintele Partidului Socialistilor Europeni si Giorgios Papandreu - liderul opozitiei socialiste din Grecia, vor face o baie de multime, astazi, luni 4 iulie, intre 14,30 si 17,00 la Mall-ul din Drumul Taberei, se anunta intr-un comunicat dat publicitatii.

Cei trei incearca astfel sa intre in dialog cu bucurestenii intr-un spatiu public pe o tema de actualitate: Cum sa reusesti in Europa?

"Cum au crezut politicienii greci, la inceputul integrarii, ca pot fenta Europa? Cum au furat unii fondurile de integrare? Cum a dat Grecia cu capul de pragul de sus? Cand si cum au inteles grecii ca banii europeni sunt pentru modernizarea tarii iar nu pentru parvenirea unora? Cum au priceput politicienii grecii ca in institutiile europene trebuie trimisi profesionisti instruiti iar nu amantele

sau neamurile lor? Cum a ajuns fiecare cetatean din Grecia sa beneficeze de avantajele Europei?” Acestea sunt intrebarile care sunt asteptate de la participanti, potrivit comunicatului.

Nu e nevoie sa le citesti de doua ori ca sa-ti dai seama ca subiectul ar putea fi mai degraba Romania, iar cei luati la intrebari, Adrian Nastase, Miron Mitrea, Dan Ioan Popescu si alti colegi de-ai lui Geoana din conducerea PSD.