"Vom avea buget de peste 10 milioane de euro, cel mai mare din Romania", au anuntat in urma cu doua saptamini Gigi Netoiu si Cristi Borcea.

Aceasta afirmatie, care vine sa completeze faptul ca la Dinamo sint 9 actionari extrem de potenti din punct de vedere financiar, i-a determinat pe fotbalistii din Stefan cel Mare sa se gindeasca la posibilitatea maririi salariilor actuale.

Elevii lui Ioan Andone intentioneaza sa poarte o discutie serioasa cu conducerea clubului vizavi de acest subiect. Totodata, este de negociat si sistemul de bonificare al performantelor: primele de joc, de cistigare a campionatului si a Cupei Romaniei.

In prezent cele mai mari salarii le au Florentin Petre si Claudiu Niculescu, ambii cu aproape 150.000 de dolari pe an, in timp ce la polul opus sint Cristian Pulhac si Dorin Semeghin, cu cite 16.000 de dolari cistigati pe sezon.

Mihalcea da probe in Coreea

Disbonibilizat de Andone, Mihalcea ar putea ajunge la Chunnam Dragons, echipa unde joaca si Neaga. Fotbalistul a ajuns ieri dimineata in Asia, la tratative, surse apropiate gruparii dinamoviste afirmind ca, mai intii, virful va trebui sa sustina probe de joc. Chunnam ar putea sa-i asigure romanului un salariu de 300.000 de dolari pe sezon.

"Ciinii" nu vor incasa nici un ban din tranzactie, pentru ca el venise in "Groapa" ca jucator liber.

Si Iordache, si Semeghin ar putea ajunge in Asia

Impresarul Dumitru Tudor a primit acordul "ciinilor" de a le gasi echipe in strainatate fundasilor Adrian Iordache si Dorin Semeghin. "Dupa ce se va termina sezonul in Coreea de Sud, ultima etapa fiind programata duminica, trebuie sa primesc citeva raspunsuri in cazul celor doi dinamovisti", a precizat agentul FIFA.

Referinte despre ambii fotbalisti au mai ajuns si in posesia unor formatii din Grecia.