Romanul Daniel Negreanu, din Toronto, a reusit sa castige in anul 2004 suma de 10 milioane de dolari din pasiunea sa pentru poker.

Daniel s-a nascut in 1974 in Toronto, Canada, si a inceput sa fie pasionat in tineret de biliard, ca ulterior sa ajunga sa devina un veritabil jucator de poker.

La varsta de 21 de ani s-a mutat in Las Vegas, unde a continuat sa joace poker si sa castige partida dupa partida. In anul 1998 a debutat la Campionatele Mondiale de Poker, unde a castigat o medalie care i-a adus si titulatura de cel mai tanar campion din istoria competitiei.

Un an mai tarziu, Daniel Negreanu a obtinut titlul de campion al Statelor Unite ale Americii, la care s-au mai adaugat si alte titluri importante care i s-au adaugat in palmares.

Cel mai bun an al romanului a fost 2004, cand a fost numit “jucatorul anului” si in care a castigat nu mai putin de 10 milioane de dolari.

Succesul enorm l-a propulsat pe locul al doilea in lume in clasamentul celor mai mari castiguri fiannciare obtinute in urma acestui joc, informeaza portalul oficial al lui Negreanu.