Cele mai mari probleme se inregistreaza in continuare pe DN1, intre Ploiesti si Buzau, unde podul de la Bucov s-a inclinat, iar traficul este deviat. Pe drumul national 1D, in zona Barbulesti-Urziceni, apa de pe carosabil ajunge la peste un metru inaltime. Se circula prin Albesti.

Si pe DN2, intre Buzau si Ramnicu-Sarat traficul este blocat. Podurile militare de la Maracineni au fost distruse de viituri asa ca soferii sunt nevoiti sa ocoleasca 40 de kilometri prin Berca-Sapoca. Pe drumul national 3, in zona Bucuresti-Lehliu, apa de pe carosabil atinge 40 de cm.

Parapetul de protectie a fost smuls, iar circulatia este deviata prin Fundulea. Blocaje se inregistreaza de asemenea pe DN 67, intre Horezu si Ramnicu Valcea, DN 73C, Curtea de Arges-Piatra si 73D, Mioveni-Suslanesti.

Pe alte 21 de drumuri nationale circulatia este ingreunata, fie din cauza apei de pe carosabil, fie din cauza prabusirii de bolovani si pamant. Se circula pe o singura banda pe DN 10, intre Buzau si Brasov, in zona Nehoiu si pe DN 15, intre Piatra Neamt si Bacau, in dreptul localitatii Racova.

Probleme sunt de asemenea pe DN 15B, intre Petru Voda si Leghin, DN 17 A, intre Sadova si Ratos si pe DN 1A, intre Ploiesti si Brasov, in zona Izvoarele. La intersectia DN 1B cu DN 1A, in judetul Prahova , din cauza ploilor abundente au aparut gropi in carosabil.

Circulatia se desfasoara pe un singur sens si in zona Ramnicu Sarat pe DN2. Pe drumul national 29, intre localitatile Siliscani-Drislea au avut loc alunecari de teren pe o lungime de 200 de metri.