Gigi Becali a declarat pentru Adevarul ca va participa sigur la licitatia in care va fi scoasa la vanzare marca Steaua. "Bineinteles ca voi participa. O sa ma distrez cu ei. Deja pentru mine toata treaba asta a devenit o distractie. Macar asa pot sa ma intalnesc fata in fata cu adversarii mei, adica cei care vor sa puna mana pe Steaua", a precizat Becali.

El a mai spus ca nasul sau, Gica Hagi, stia inca din vara de problemele pe care Steaua le va avea cu ANAF, fara sa-si informeze finul. Intors din Turcia, de unde parasise pe Galatasaray, si aflat la un pas de a prelua conducerea tehnica a Stelei, Hagi s-a razgandit in ultimul moment, spre nedumerirea lui Becali.

"In vara am vorbit cu Hagi cand era in Turcia, facuse deja programul echipei si era o chestiune de zile pana sa vina antrenor. A venit la mine acasa, am vorbit si in ultimul moment s-a sucit fara sa stiu de ce. L-a anuntat cineva despre ce va urma si i-au spus sa nu se bage la Steaua ca e de rau. Dupa aceea am aflat ca demersurile astea ale ANAF-ului au fost coapte de vreo patru-cinci luni.

Legile alea pe care le-au scos ei au fost facute special ca sa ma atace", a precizat Becali, care spune ca a vorbit ultima oara cu "Regele" la sfarsitul partidei de la Constanta, cu Farul. "L-am sunat sa vad ce mai face, de ce nu antreneaza. Mi-a spus ca pana la vara sigur isi gaseste el echipa, sa n-am eu grija, ca fotbalul e plin de surprize.

Am ramas blocat!", a mai afirmat latifundiarul din Pipera, care nu il considera pe Hagi un adversar. "Nu este dusmanul meu. Atat ii reprosez, ca stia de atacurile indreptate impotriva mea si le-a ascuns fata de mine".