daca vreti sa opriti mizeria care este acum pe protv nu trebuie decat sa umblati la banii patronilor. adica la punga lui sarbu. marile companii ar trebui sa nu mai dea reclama pe protv. companiile de media sa nu mai bage in media planuri protv.

in definitiv ce pierd? care este targetul inteligent pe care il cauta toti clientii si li se spune ca il pot gasi intre telespectatorii protv? o mare de manelisti, de tigani urdurosi si de copilasi de cartier care asculta zbieretele "artistelor" pop locale?

oamenii cu bani, bun gust si care conteaza nu se mai uita de mult la scursura protevista. insa mitul ca aceasta este cea mai liberala si nonconformista televiziune din tara a ramas. conduce in topul audientei. ei si, se stie foarte bine, mult inseamna prost.

nu mai dati bani proteveului si atunci sarbu va fi silit sa se poarte decent. o sa scoata emisiunile pe care nu are publicitate si, pentru prima oara, se va gandi ce ne-ar placea noua sa vedem.

elena

Poate ma insel, dar eu cred ca amestecam citeva teme, si anume:

1. Imnul sau ma rog, lalaiala aia care estre legiferata ca imn, ne reprezinta , poate daca am vota, "of viata mea" ar fi imn . Daca ar vota doar prietenii mei, probabil, imnul national s-ar sfirsi cu "It' all the same fuckwing day men..."

2. Imnul insemna versuri si partitura intr-o orchestratie anume, fara a avea dreptul de a reorchestra lalaial

3.

Daca ar fi interzis sa reorchestram imnul, simplul fapt ca beti si patrioti fiind, cintarea imnului de stat in timp ce regurgitam, opintindu-ne in ritm cu masura melodiei, flatulin de atita efort, exact in in momentele in care percutia ar trebui sa intervina, ei bine toata chestia asta ar fi un delict? Si ce ar fi delictual interpretarea eronata a imnului sau a faptului ca sintem patrioti la

betzie? Si ce ne facem daca sintem afoni? In ce caz am avea circumstante atenuante, ca fiind beti sau afoni?

Probabil sint prea batrin ca sa ma mai joc de-a patriotul vajnic, da' povestea imnului si a falicei, dupa caz falnicei minii, peniprive (privare de de peni's) patriotarde, ma duce cu gindul al mesajul lui Base de ziua natzie blonde :" Va udrez..."

Prefer un marinar lumpen pe cre-l ia gura pe dinainte, in evocare mentala a nebanuitelor calitati ale unei ex-consiliere blonde si purii, fie "udrarea" facuta de ziua nationala, life si prime time. la schimb cu acribia acra a unor patriotarzi coboriti din d'ale carnavalului , patriotarzi ce nu au aflat inca ca televizorul are remote control

Asa ca va udrez numai pace.

Latifolia

HRR :: Membru Senior