Compania Sieco a semnat un parteneriat cu Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara ce prevede implementarea unui sistem informatic integrat care sa gestioneze in mod unitar toate categoriile de date si informatii existente.

Aeroportul din Timisoara a demarat un plan strategic de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare, proiect major ce urmeaza a se desfasura pe parcursul urmatorilor 10 ani.

Lucrarile de extindere si retehnologizare vor include o serie de investitii si modernizari in valoare totala de aproximativ 96.04 milioane de Euro si vizeaza imbunatatirea si diversificarea serviciilor oferite atat pasagerilor si transportatorilor aerieni cat si comunitatii locale prin oportunitatile create de multitudinea de obiective conexe ce se preconizeaza a fi executate si deschise publicului pana in anul 2012.

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este cea mai importanta firma producatoare de software din Romania, asigurand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.