Asa baga-l, baga-l! Ba nu, bag-o! Bag-o! Vezi sa nu umpli nara de singe! Asa, atinge, lasa-l sa cedeze! O, nu, ma dezamagesti! Ba nu, nu poti tu sa faci asta! Tu, blonda din fata parbrizului meu!

Incearca din nou, ai timp, nu te grabi! Ai timp! Stopul e lung mai ales pe Batistei, unde e ditamai "Cedeaza trecerea!"! Ia-o de la capat! Asa, fii un pic atenta! Nu rata iar! Asa te vreau, meticuloasa! Am si eu suflet, sint stresat! Tu esti blonda! Deci, asa: incet, incet, umedul nu trebuie sirnit, nu, mergi pe uscat, cauta in adinc, usor, fara graba! O, nu, iarasi? E momentul sa te intreb de ce? Asa, ia-o de la capat! Macar ai aceasta

insistenta ce te scoate in fata, blondo! Esti miniona, mi se pare! Nu, nu, vreau aprecieri scirboase inainte de reusita ta deplina! Asa, ia-o de la zero. Unghia ta lunga cauta umedul si-l da la o parte. Apoi ataca vagauna uscata.

Da, da, acolo, ce virf minunat are unghia aratatorului tau! Nu-mi vine sa cred! Scoti mucul lung din adincurile narii tale stingi cu unghia aratatorului de la mina ta dreapta! Da! Da! Da! Blondo! Te privesc cu nesat. Si chiar am facut un favor unei babe ce-si plimba moartea pe trecerea de pietoni de la Batistei. Am lasat baba sa treaca spre a te admira pe tine.

Ce faci cu mucul? Te privesc cum il plimbi triumfator prin fata volanului! Unde se va usca? Unde se va zbate? Unde va muri mucul? E, da, se va sbate la picioarele tale! Ai ales o panorama unica pentru ultimele minute din viata mucului tau, blondo! Da, pe scaunul de piele, linga cusatura, daca nu ma insel! De acolo mucul iti va privi

pulpele marmoreene, epilate. Acolo mucul acela se poate gindi la soarta lui, la ultimele lui clipe. Si daca isi va revedea momentele de agonie, istoria vietii in citeva secunde, cum se practica la astfel de muci plicticosi, va fi multumit ca a fost vinat din nasul unei blonde.

Dar va fi fericit, din alte motive! Si atunci nu tu, blondo, esti eroina. Spiritul mucului va transgresa materialitatea blonda, isi va ferici mocirla ce e cu reteta de succes a vietii sale: decedat pe bancheta de piele a unui Mercedes clasa S600L de vreo 147.135 de euro, pret fara dotari.

Slava acelui muc lung ca un cercel! A salvat gloria apusa a mucilor cazuti la datorie sub bancheta de plastic a unei Dacii 1300! Sau a unui Trabant! Si a unui Logan, Citroen, Peugeot, Mazda, Audi, Opel! Oricit ar fi de ridicat in slavi ca a picat din nasul unei blonde, mucul acesta a murit mediocru! Ca un oarecare! Fiindca intotdeauna la stop la

Batistei va rasari mereu si mereu un Volvo sau un jipan cu toate dotarile. Pretul luxului va omori gloria trecatoare a mucului de Mercedes.