Omul de afaceri Dinu Patriciu a anuntat, vineri, la Radio Total, ca demisioneaza din Partidul National Liberal. Dinu Patriciu a explicat ulterior ca renunta la functia de presedinte al organizatiei PNL din Prahova si ca ramine simplu membru al PNL.

Joi, fostul lider liberal Valeriu Stoica a declarat in emisiune Romania la Raport de pe Radio Mix ca Dinu Patriciu plateste confuzia pe care a facut-o dintre afaceri si politica, Stoica sustine ca Dinu Patriciu a fost, cel putin in ultimii ani, unul dintre cei mai influenti oameni politici din PNL, avand si functia de lider de filiala si membru in Delegatia Permanenta a PNL.

Valeriu Stoica a mai declarat ca, in cazul in care omul de afaceri nu se retrage din politica, partidul ar trebui sa-i ceara acest lucru.

"Daca Dinu Patriciu nu intelege acum sa faca pasul inapoi in politica si sa se retraga din functia de presedinte de filiala si din Delegatia Permanenta a PNL, atunci PNL trebuie sa-i ceara acest lucru, daca PNL nu doreste sa aiba o peroblema grava de imagine cum are PSD-ul", a declarat Valeriu Stoica.