Zilnic, de Paste si de Craciun, o masina este un obiect. Zilnic, de Paste si de Craciun, obiectul este din tabla si cu motor. Zilnic, de Paste si de Craciun, motorul si tabla nu pot fi mutate din loc decit din volan cu cheile pornind contactul sau de patru oameni muschiulosi si nervosi.

Nervosi sint multi oameni in Bucuresti, la Unirii. In Bucuresti, la Unirii, dupa ani de aranjamente subterane, avem parcare supraetajata in sus. Parcarea e supraetajata in sus. Parcarea e supraetajata in sus, dar nu intratit de sus incit sa zgirie rasaritul si coborisul lunii si soarelui pe deasupra ei.

Parcarea e supraetajata in sus, neafectind rasaritul si coborisul urmatoarelor: 1. luna, 2. soarele, restul. stele, pe deasupra ei. Parcarea e supraetajata in sus, lasind in pace natura si intemperiile sa se capricizeze pe eterna noastra superbie de a fi fiinte ginditoare, fiindca are peste o mie de locuri de parcare.

Parcarea e supraetajata in sus si are peste o mie de locuri de parcare in care pot intra peste o mie de masini. Parcarea e supraetajata in sus si are peste o mie de locuri de parcare in care pot intra peste o mie de masini din tabla si motor, conduse de oameni.

Parcarea e supraetajata in sus si are peste o mie de locuri de parcare in care pot intra peste o mie de masini din tabla si motor, conduse de oameni: cu una sau mai multe miini, unul sau mai multe picioare, unul sau mai multe degete la extremitati, o burta si mai multe piei, de la un sin in sus, de la un fir de par in sus, cu de la nici un dinte in sus, cu de la nici un ochi in sus, cu de la nici un gind in sus.

Cu una sau mai multe miini, cu unul sau mai multe picioare, cu unul sau mai multe degete la extremitati, cu o burta si mai multe piei, cu de la un sin in sus, cu de la un fir la infinit de par in sus, cu de la nici un dinte in sus, cu de la nici un ochi in sus, cu de la nici un gind in sus parcheaza linga, in dreptul, in fata, in buza, in laterala, in

intrarea, in laterala, in tita, in prohabul, in capul, in coasta, in perimetriul, la doi pasi de, la trei metri, la un centimetru de parcarea supraetajata. La un centimetru de parcarea supraetajata si in afara parcarii se pun masinile Rover, Mercedes, Volvo, Renault, Peugeot, Fiat, Lancia, Mitsubishi.

Rover, Mercedes, Volvo, Renault, Peugeot, Fiat, Mitsubishi, Lancia intra in parcare platind taxa de 30000 lei. Rover, Mercedes, Volvo, Renault, Peugeot, Fiat, Mitsubishi, Lancia se aseaza in buza parcarii neplatind suma de 3 lei.

Neplatind suma de 3 lei, apartinatorii acestei ipostaze intra in Magazinul Unirii returnindu-se in brate cu valori de peste zece mii lei. Peste zece mii lei mor de foame la fiecare doi ani in lume.

La fiecare doi ani in lume se nasc niste stilisti extraordinari, nemaiintilniti care pot sa-mi scrie acest articol fara injuraturi la adresa oamenilor cu par pe tot trupul, apartinatorii unor table scumpe si, care parcheaza prostiile cu care se falesc la minut, in fata unui modern amplasament din centrul capitalei.

Anul trecut si acum doi ani nu s-au nascut astfel de stilisti. Mai mult, au murit si stilistii de acum patru ani, sase ani, opt ani. Cei de acum zece ani au dat in dambla, iar cei de acum doispe, paispe si optspe se cauta de boli in Mozambic.