Office Express, membru RTC Holding, lider national in distributia de produse pentru birou (Papetarie, IT&Birotica), a incheiat primul trimestru din 2006 cu o cifra de afaceri de 11,3 milioane euro, cu 24% mai mult decat in aceeasi perioada de raportare a anului precedent.

Cresterea se datoreaza achizitiilor de noi clienti, extinderii gamei de produse si investitiilor realizate de companie in dezvoltarea profesionala a personalului din vanzari.

Pentru finele acestui an, Office Express isi propune sa creasca cu mai mult de 10 procente numarul clientilor care folosesc produse furnizate de companie (de la 18 la 20 mii) si sa realizeze astfel o cifra de afaceri de 44 milioane euro.

Office Express face parte din divizia Office a Grupului RTC, alaturi de alte 5 companii cu activitate importanta pe piata nationala de profil: Astra Plus, Brandex, Document Management, Top Office Products si Ranco.

Unic partener al unor brand-uri internationale precum Stabilo, Kores, Durable, Apli sau Novus, Divizia Office a raportat o cifra de afaceri de 51 milioane euro pentru 2005 si estimeaza un rulaj de peste 60 de milioane euro pentru 2006.