Piraeus Bank Romania va deschide, in luna iunie a acestui an, 10 sucursale noi in Bucuresti (doua sedii), Baia Mare, Satu Mare, Bistrita, Slatina, Focsani, Alexandria, Braila si Ramnicu Valcea, informeaza un comunicat de presa al bancii. Piraeus Bank Romania intentioneaza ca pana la sfarsitului anului curent, sa deschida filiale in fiecare resedinta de judet. In prezent, reteaua teritoriala a bancii cuprinde 30 de sucursale.

„Piraeus Bank Romania are ca obiectiv consolidarea prezentei pe piata romaneasca si in acest sens s-au facut investitii considerabile in ceea ce priveste dezvoltarea sucursalelor, a produselor si a sistemelor informatice”, a declarat Irina Papadopoulou, director retea sucursale Piraeus Bank Romania.

Piraeus Bank Romania a luat fiinta in anul 2000, prin preluarea de catre Piraeus Bank Group a unei banci deja existente pe piata romaneasca, si anume Pater Credit Bank.

Piraeus Bank Group este una dintre cele importante organizatii financiare din sud-estul Europei, cu 418 reprezentante si actiuni in valoare de 21.8 miliarde Euro.