Doua companii imobiliare Adama Holding Ltd si Future Group au anuntat oficial joi, inceperea constructiei complexului Edenia, amplasat in centrul zonei Titan, valoarea investitiei fiind de 60 milioane euro. Complexul este format dintr-un ansamblu de sapte cladiri ( 800 apartamente) si se intinde pe o suprafata de 65,000 metri patrati.

Potrivit reprezentantilor celor doua companii, constructia propriu-zisa va incepe saptamana aceasta, apartamentele urmand a fi gata in 18-21 luni.

“Aducem in Romania cel mai avansat sistem de constructie si implementam cele mai moderne metode pentru a crea un standard care se va impune si va calauzi piata imobiliara din aceasta tara”, a declarat David Flusberg, presedinte Adama Holding Ltd.

Adama Holding Ltd. este o companie de investitii imobiliare cu sediul in Bucuresti, apartinand unui grup de investitori din Statele Unite, incluzand atat investitori privati cat si fonduri de investitii cu venituri globale ce depasesc trei miliarde dolari.

Future Group opereaza pe piata imobiliara din Romania din anul 1991, fiind primul investitor privat din Bucuresti.

In ultimii 15 ani compania s-a implicat in dezvoltarea si administrarea de proiecte rezidentiale, comerciale si industriale cum ar fi: Sitraco Center, Gemenii Sitraco (vechi) si Hotelul Golden Tulip (calea Victoriei, Bucuresti) impreuna cu alti investitori, furnizand peste 10,000 de apartamente in Europa.

In prezent compania construieste 2500 de apartamente in Romania, investitie estimata la peste 160 milioane euro.