Pentru prima data dupa casatorie, Andreea Marin si Stefan Banica au pozat impreuna. In interviul acordat revistei Apropo, Andreea marturiseste: "M-a facut sa simt placuta ideea ca ii apartin - voluntar - omului pe care-l iubesc. M-a responsabilizat. M-a facut sa ma simt femeie".

Andreea si Stefan recunosc ca s-au cununat si religios, dar "nicidecum in ziua sau orasul mentionat in revistele de scandal". In vara, insurateii si-au propus sa plece "de nebuni in jurul lumii".

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. sunt cel mai in vanat cuplu, si cu toate ca vor sa ramana cat mai discreti in privinta vietii lor, Apropo a reusit sa le smulga cateva informatii si, mai ales, o sedinta foto impreuna. Ne-am intalnit cu ei la hotelul Capsa. Intai a venit Andreea, pentru ca pregatirea pentru poze dureaza mai mult la doamne...

Apoi si-a facut aparitia si Stefan, care ne-a explicat cat de mandru este de palaria cubaneza pe care o primise cadou. Un cuplu de staruri in forma, gata sa-si petreaca vacanta "de nebuni in jurul lumii".

Cand si unde v-ati simtit cei mai fericiti?

Andreea: Fiecare zi aduce cu sine motive de fericire si ma rog la Dumnezeu ca lucrurile sa ramana asa.

Stefan: Nu constientizez ce inseamna "cel mai fericit", pentru ca au fost multe momente frumoase si fiecare are importanta si unicitatea sa.

Cum a fost sa va indragostiti, care a fost declicul? Va cunoasteti de atata timp, dar relatia voastra a fost o surpriza pentru toata lumea.

Andreea: Da, viata mea s-a schimbat datorita acestei surprize si imi doresc sa o pastrez in sufletul meu, impartasite anumite momente isi pierd farmecul, forta.

Stefan: Imi pare rau, dar raspunsul la intrebarea asta tine de intimitatea mea si n-am sa-ti raspund. Cu tot respectul pentru cititorii vostri, in general nu doresc sa raspund la intrebari care tin de viata mea intima.

Articol integral Apropo