La miezul noptii mirii i-au lasat cu gurile cascate pe invitati. Monica Columbeanu este insarcinata si a prezentat nuntasilor testul de sarcina.

Irinel a izbucnit in plans la nunta sa. "Te rog, Iri, nu plange acum!", l-a imbarbatat sotia lui. "Cei doi simbolizeaza un mit, povestea lui Fat-Frumos si a Ilenei Cosanzeana sau a Cenusaresei", spune psihologul Bogdan Lucaciu.

Proaspat casatorit, Iri devine tatic

Pe o arsita de peste 35 de grade, la care s-a adaugat si caldura de la lumanari, dar si aglomeratia in spatiul stramt din micuta Manastire Snagov, Irinel Columbeanu, imbracat in frac alb si cu papion, a spuns ieri "da" pentru prima oara. Iubitei sale, modelul Monica Gabor!

Rudele si prietenii mirilor s-au adunat inca de dimineata la resedinta omului de afaceri din Snagov, acolo unde se faceau ultimele pregatiri pentru nunta.

Tiruri cu flori, care aveau sa orneze stalpii si gardurile din gradina lui Columbeanu, zeci de baloane, lumanari, artificii, dispozitive de "lansat" confetti, toate ingramadite in curte cu compania care s-a ocupat de organizarea, probabil, a celei mai mediatizate dintre nuntile acestui an.

O nunta de peste 250.000 de euro

O "nunta de Hollywood", dupa cum a fost descris conceptul, respectat apoi, in mare, de organizatori. Mirii nu doresc sa dezvaluie la cat s-au ridicat cheltuielile pentru nunta, spunand ca ar fi alocat oricum orice buget pentru acest eveniment.

Insa, potrivit estimarilor, mirele a scos din buzunar peste 250.000 de euro, socotind bucatarii de la Crowne Plaza, ambarcatiunile inchiriate, spectacolul pirotehnic (care, in premiera in Romania, a durat 20 de minute), trupele care au cantat (Directia 5, DJ Project si Horia Brenciu), hainele (facute la Timisoara de creatoarea Aura Dumitru), accesoriile, zecile de metri de covor rosu, armata de oameni care s-a ocupat de organizare si altele dintr-o lunga serie.

Sambata dimineata, Monica Gabor era, pentru prima data dupa ceva vreme, alaturi de mama ei, Veronica, venita special din Italia pentru aceast eveniment. Imbracata intr-o rochie de voal si cu parul strans in coc, soacra mica, mai rezervata in declaratii decat alti invitati, a facut, in sfarsit, cunostinta cu ginerele sau si cu cuscrii.

Il vedea pe Irinel Columbeanu pentru prima oara si nici nu era foarte la curent cu dezbaterile publice pe care le-a iscat acest cuplu. S-a declarat doar fericita sa-si vada fiica imbracand rochia de mireasa.

"Mama soacra mi s-a parut o femeie foarte demna si modesta, o femeie cu picioarele pe pamant. Se pare ca are cu cine semana Monica", spune Irinel.

Articol integral in Evenimentul Zilei