Raiffeisen Bank a extins de la 5 la 10 ani perioada maxima de rambursare pentru creditele acordate intreprinderilor mici si mijlocii: Flexi IMM si Credit Invest, informeaza un comunicat de presa al bancii. Creditul Flexi, in valoare de pana la 200.000 lei, este destinat finantarii nevoilor nenominalizate ale IMM-urilor, iar Credit Invest pentru finantarea proiectelor de investitii.

La creditul Flexi, rambursarea se face in rate lunare egale, iar pentru Credit Invest se poate opta pentru o perioada de gratie de maxim 6 luni. Pentru segmentul intreprinderilor mici si mijlocii, Raiffeisen are peste 300 experti in toate cele 228 de unitati ale bancii.

Raiffeisen Bank are peste doua milioane de clienti de retail, din care 125.000 IMM-uri si peste 4.600 clienti corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank are in prezent 228 de unitati in toata tara si 4.500 de angajati. La sfarsitul anului trecut, activele totale ale bancii au depasit trei miliarde de euro, iar profitul inregistrat a fost de aproape 52 de milioane de euro.