Fotbalistii de la Steaua au fost evacuati, miercuri la pranz, dintr-un club bucurestean, din cauza unui incendiu care a izbucnit intr-o sala a complexului. Toate persoanele au fost evacuate din cladire, iar focul a fost stins.

Stelistii venisera la acest club pentru a se relaxa inaintea partidei de miercuri seara cu Standard Liege - meci contand pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor.

"O calificare pentru Steaua ar fi incununarea muncii si a eforturilor din ultima perioada. O necalificare ar insemna sa o luam de la capat. Dupa rezultatul din tur, unul bun, care putea sa fie si mai bun, ne asteapta o partida foarte grea", a spus antrenorul Cosmin Olaroiu, citat de TVR.

Antrenorul echipei din Ghencea spera ca si Rapid si Dinamo sa se califice mai departe, "pentru binele fotbalului romanesc, dar si pentru a avea un program mai incarcat, intr-un sezon foarte important in Liga I".

Coincidenta fericita a numerelor: in urma cu 20 de ani, Steaua a castigat Cupa Campionilor, iar acum 10 ani a jucat pentru ultima oara in grupele Ligii. Miercuri seara, vitezistii din Ghencea au din nou sansa de a ajunge in grupele Ligii Campionilor.

Fotbalistii de la Standard Liege au sosit marti la Bucuresti. Antrenorul echipei belgiene a pregatit un lot de 23 de jucatori, in care se regaseste si croatul Milan Rapajci, autorul celor doua goluri din partida tur, incheiata la egalitate 2-2.