Whitney Houston si sotului sau, Bobby Brown divorteaza, dupa o casnicie agitata de 14 ani. Whitney cere ca ea sa aiba custodia fetitei lor, Bobbi Kristina, in varsta de 13 ani, iar Bobby sa aiba doar dreptul de a o vizita pe micuta. De asemenea cantareata doreste ca drepturile asupra proprietatilor si bunurilor sa fie stabilite mai tarziu.

Whitney a deschis procedura de divort vineri, 8 septembrie 2006. Pentru a o reprezenta in instanta, cantareata a angajat unul ditre cei mai renumiti avocati pentru divort, Stephen Kolodny.

Houston, in varsta de 43 de ani, si Brown, in varsta de 39 de ani, s-au casatorit pe data de 18 iulie 1992. Casnicia lor a fost una “cu urcasuri si coborasuri”, cei doi chiar ajungand sa se desparta pentru o luna in anul 1997.

Consumul de droguri, infidelitatile si reality-show-ul “Being Bobby Brown” din 2005 au facut ca persoanele din jur si spectatorii sa considere relatia lor una “bizara”.

In luna ianuarie s-a zvonit ca Brown vrea sa divorteze de Houston si ca a fost vazut cu mai multe femei la casino. Negand aceste zvonuri, Brown a declarat urmatoarele: “Whitney este prietena mea. Este jumatatea mea. Noi doi formam un intreg. Iubim viata si incercam doar sa cat mai buni unul cu celalalt.”