Gigi Becali si Ramon Calderon au discutat mai bine de trei ore un posibil transfer al lui Radoi la Real Madrid. La randul lor, madrilenii ar urma sa trimita un "galactic" in Ghencea.

Gigi Becali a declarat ca Radoi va fi transferat initial la Real Madrid fara sa primeasca nici o suma, iar daca madrilenii vor fi multumiti de jocul lui Steaua urmand sa primeasca 20 de milioane de euro.

Calderon a declarat ca la nivel de presedinti de cluburi totul a fost perfectat ramanand insa ca decizia sa fie luata de Fabio Capello.

Directorul sportiv al clubului Real Madrid a negat insa posibilitatea acestui transfer.

Radoi "a mai fost transferat" pana acum de Gigi Becali la Arsenal si Inter pentru 5 milioane de euro si pentru 11 milioane de euro la Portsmouth.

Becali: "Eu vi-l dau pe Radoi imprumut pe sase luni de zile iar ii voi platiti salariul un milion de euro. Daca va place cum joaca, atunci imi dati 20 milioane de euro pe el, daca nu, mi-l dati inapoi..."

Calderon: "Depinde foarte mult de ce spun antrenorii, directorii tehnic si sportiv. De asemenea este posibil ca Real Madrid sa cedeze un jucator la Steaua."