TCE Logistica, companie membra a grupului RTC, a inregistrat in primele noua luni ale acestui an o cifra de afaceri de sase milioane euro, in crestere cu 40% fata de aceasi perioada a anului trecut, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Oficialii companiei au anuntat vineri ca in 2007, compania va aloca 1,5 milioane de euro pentru largirea parcului auto si ca in urmatoarele doua luni ale anului curent vor deschide un punct de lucru in Bulgaria.

„Semnificativ pentru noi este finalizarea proceselor de remodelare a fluxurilor in depozitele si platformele TCE-ului. Pana la sfarsitul anului, cifra de afaceri a TCE va creste usor peste 40 de procente, tendinta se datoreaza sezonalitatii acestui business, care creste spre finalul anului”, declara Sorin Sofian, Director TCE.

La jumatatea anului in curs, TCE si-a marit portofoliul de clienti cu 130 de companii, astfel incat numarul total depaseste acum 650 de firme.

TCE Logistica ofera servicii de cargo(LTL - Less-than-Truck-Load) si curierat; 60 de procente din cifra de afaceri se datoreaza segmentului cargo (LTL) si restul de 40 de procente se impart intre coletarie (30 de procente) si plicuri (10 procente). Palierul cu o mare crestere in ultimile 6 luni este reprezentat de plicuri. Clientii principali pe acest segment sunt Banca Transilvania si FinansBank.

In 2007, compania va directiona un buget de 1,5 milioane euro catre largirea parcului auto cu 40 de vehicule de 4, de 7,5 si de 12 tone. Reprezentantii companiei au anuntat ca odata cu 1 ianuarie 2007, activitatea TCE Logistica va depasi granitele Romaniei, in urmatoarele doua luni, TCE urmand sa deschida un punct de lucru in Bulgaria.

Anul trecut, grupul RTC a obtinut un rulaj de 233 milioane euro, din care 25% provin din activitatile desfasurate pe piata de IT. Pentru acest an, cifra de afaceri estimata la nivelul intregului Grup pe zona IT este de 100 milioane euro.