Fostul membrul PNL, Mona Musca va adera la platforma Stolojan-Stoica. Musca a declarat pentru Hotnews.ro ca va raspunde pozitiv invitatiei lansate de Theodor Stolojan de a se alatura platformei liberale, precizand ca nu va astepta verdictul justitiei in procesul intentat CNSAS pentru a face acest pas.

„Voi reveni alaturi de colegii mei sustinatori ai platformei liberale pentru ca am mai multe argumente. In primul rand, in dezbaterile care au avut loc in diferite judete, liberalii si-au manifestat dorinta ca eu sa ma alatur gruparii Stolojan-Stoica. Pe de alta parte, sunt unul din initiatorii acestui proiect politic si vreau sa iau parte activ la el", a declarat Mona Musca.

De asemenea, Mona Musca si-a exprimat din nou dezacordul fata de excluderile care au avut loc in PNL, catalogandu-le drept masuri care nu au nici o legatura cu principiile liberale si cu statutul intern. „Cred in initiativa acestei platforme si sper ca vom putea aduna toti liberalii, pe baza principiilor si valorilor liberale.

Cred ca vom initia proiecte care sa refaca onorabilitatea PNL", a mai spus Musca.

Desi initial Mona Musca declarase ca nu se va implica in proiectul platformistilor pana cand instanta nu va da o hotarare in ceea ce priveste colaborarea cu securitatea, deputatul exclus din PNL a revenit asupra deciziei.

"Justitia va aplica legea, iar verdictul va veni de la sine. Nu voi mai astepta nimic si ma voi alatura colegilor mei", a declarat Mona Musca.

La inceputul lunii septembrie, Delegatia Permanenta a PNL a decis excluderea Monei Musca pe motiv ca a colaborat cu securitatea. Ca urmare a veridictului CNSAS de politie politica, deputatul Mona Musca a refuzat sa mai participe la acttunile gruparii Stolojan-Stoica, afirmand ca nu doreste sa compromita proiectul politic.