Fostul iubit a lui Kylie Minogue, Olivier Martinez a fost fotografiat in timp ce se imbratisa cu actrita Penelope Cruz, la doar cateva ore dupa ce Kylie a anuntat ca s-au despartit.

Cei doi au fost surprinsi imbratisandu-se si sarutandu-se, dupa ce s-au intalnit "intamplator" la restaurantul hotelului Chateau Marmont. Penelope lua masa impreuna cu trei prietene, in momentul in care a aparut Olivier.

O persoana care a fost prezenta in momentul in care cei doi s-au imbratisat a declarat: “Martinez a venit in restaurant la cateva secunde dupa ce Cruz s-a asezat la masa. Oricum toata lumea stie acum ca nu mai este impreuna cu Kylie, deci are dreptul sa fie insotit de alta femeie.”

Kylie a declarat in momentul in care a anuntat despartirea de Olivier: “Stiam ca totul s-a terminat intre noi din momentul in care Olivier a refuzat sa ma insoteasca in Australia in turneul de revenire. Nu am putut sa iau nicio hotarare pana cand am terminat turneul.”

O prietena a lui Kylie a declarat: “Kylie este o persoana foarte sensibila si l-a iubit din toata inima. Se pare ca pentru el nu a contat acest lucru. Devenise evident faptul ca relatie lor se terminase, dar niciunul nu spunea nimic. Kylie a sperat ca el sa isi revina si ca totul sa fie ca inainte.”