Frumoasa vedeta nu a cochetat pana acum cu politica, dar este atrasa de doctrina PNG-CD si de liderul partidului, Gigi Becali.

Pe de alta parte, acesta a recunoscut in direct la National TV, in cadrul emisiunii 'Miezul problemei', ca e un barbat curtat. Liderul PNG a declarat ca o femeie ii trimite frecvent mesaje 'dulci' pe telefonul mobil. Si nu e vorba de o duduie oarecare ci, dupa cum spune Becali, de o vedeta de televiziune. Recent Becali s-a decis sa-i raspunda.

'Am sunat-o si i-am spus sa ma lase in pace, sa-si caute un barbat care nu e familist convins', a spus el.

Primeste SMS-uri amoroase

Gigi Becali a refuzat sa divulge identitatea vedetei tv care i-a facut avansuri.

Milionarul a mai declarat ca vrea sa-si deschida o clinica de prevenire a cancerului. In acest scop, el isi va achizitiona un echipament Pet-CT, care poate sa 'vada' tumoarea cu cateva luni inainte ca aceasta sa se dezvolte. El spune ca o interventie costa 2.000 - 3.000 de euro, insa pentru saraci va fi gratis, urmand sa-si recupereze investitia prin tarife mai mari aplicate bogatilor.

Ramona Badescu l-a contactat chiar ea pe Gigi Becali, sustine acesta, pentru a reprezenta PNG-CD in Italia. Cu o asemenea imagine a partidului, cu siguranta ca romanii din Peninsula se vor ingramadi sa se inscrie in partidul latifundiarului din Pipera, sperand sa fie astfel in preajma vedetei.

Integral in Libertatea