Whitney Houston a primit custodia fiicei sale in urma incheierii mariajului cu cantaretul Bobby Brown, informeaza handbag.com. Ea va avea grija de Bobbi Kristina, in varsta de 14 ani, dupa ce se va da decizia finala pe 24 aprilie de catre judecatorul Franz E Miller la Judecatoria Lamoreaux din California.

Avocatul lui Brown a declarat ca va face recurs in ceea ce priveste hotararea de acordare a custodiei.

In cadrul procesului, Houston i-a spus plangand judecatorului ca fostul ei sot “este o persoana in care nu poti avea incredere”.

Cantareata, in varsta de 43 de ani, a intentat procesul de divort in luna octombrie, pe motivul nepotrivirii de caractere.

Castigator al premiului Grammy, Brown a fost arestat si a petrecut putin timp in inchisoare in luna februarie deoarece nu a platit pensia alimentara pentru cei doi copii ai sai dintr-o relatie anterioara. De asemenea, Brown a mai avut probleme cu autoritatile din cauza drogurilor si comportamentului violent.

Houston a devenit celebra datorita hiturilor “How Will I Know”, “I Wanna Dance With Somebody”, “I Will Always Love You” si a rolului interpretat in filmul “The Bodyguard”.