Maria Marinescu s-a cununat ieri cu Ion Ion Tiriac, fiul celui mai bogat om din Romania.

Limuzinele de lux au aparut, ieri-dimineata, in parcarea Primariei Sectorului 1, inaintand cu greu prin multimea de ziaristi care ocupasera locul cu mult mai devreme.

Urmariti de alai, garzi de corp, camere de luat vederi si de privirile celor cativa gura-casca cocotati pe gardurile primariei, Ion Ion Tiriac, fiul miliardarului Ion Tiriac, si creatoarea de moda Maria Marinescu, alaturi de invitatii lor, printre care Ilie Nastase si Mihaela Radulescu, au urcat treptele catre Oficiul Starii Civile.

Ceea ce parea, initial, o farsa de 1 aprilie, s-a dovedit a fi unul dintre cele mai surprinzatoare anunturi mondene ale anului, concretizat ieri, cand Ion Tiriac si Maria Marinescu s-au casatorit civil. Ceremonia a fost programata pentru ora 10.00 si doar cu putin inainte de „termen”, la primarie au aparut parintii mirilor.

Mai intai Ioana Pavelescu, mama miresei, apoi tatal natural al acesteia, Ion Marinescu, si tatal adoptiv, Mihai Bujor Sion, urmati de Ion Tiriac, tatal mirelui. Nu a putut sa ajunga Sarah, mama lui Ion Ion, deoarece, spun apropiatii familiei, a aflat prea tarziu dspre planurile fiului ei si nu si-a mai putut planifica o calatorie in Europa.

Din masini au mai coborat cativa prieteni apropiati ai celor doua familii, printre care Iulia Dobrin, managerul companiei I.D. Sarrieri, sau Robert Raduta, un prieten foarte bun al lui Ion Tiriac. Martorii celor doi si, totodata, viitorii nasi ai cuplului, au fost Amalia si Ilie Nastase.

Asaltati de ziaristi, Ion Ion si Maria au evitat sa dea declaratii. Mai volubil s-a aratat tatal natural al miresei, doctorul Ion Marinescu, care a spus: „Sunt foarte fericit ca am ajuns sa traiesc aceasta zi”.

Actrita Ioana Pavelescu, mama Mariei, care a sosit la Primaria Sectorului 1 impreuna cu bunica acesteia, a pastrat anumite rezerve: „Sper sa fie cea mai buna alegere”, a spus actrita, adaugand ca ginerele ei este un barbat „atent si dragut” cu fiica sa.

O ceremonie obisnuita

Ceremonia a durat doar 20 de minute si a fost oficiata de Adrian Toma, Ofiterul Starii Civile. „Nu a iesit cu nimic din tiparul unei ceremonii obisnuite”, a declarat acesta, precizand ca, desi a fost Vinerea Mare, a mai oficiat inca cinci casatorii numai pana la pranz.

Presa nu a avut acces in sala de ceremonii, dar martorii spun ca mirii radiau de fericire, s-au sarutat foarte des, iar fiecare „Da” rostit de acestia a fost primit cu aplauze de cei prezenti. Cu toate ca in presa ultimelor zile s-a speculat ca Ion Tiriac nu este de acord cu aceasta casatorie, socrul mare a fost foarte fericit si emotionat pe tot parcursul evenimentului.

integral in Evenimentul Zilei