In aceasta saptamana a fost publicat topul vedetelor cu cel mai atragator trup din lume. Topul a fost realizat in urma votului a cinci mii de cititoare ale revistei Glamour, in fruntea clasamentului instalandu-se celebra actrita Scarlett Johansson, acum in varsta de 22 de ani. Actrita, care a jucat in “Lost In Translation”, este renumita pentru silueta sa voluptuoasa.

Johansson a fost descrisa de regizorul Woody Allen ca fiind “ucigator de atragatoare”, iar un reprezentant al revistei Glamour a declarat despre actrita ca “avand niste curbe care concureaza cu cele ale lui Marilyn Monroe, Scarlett adopta vechiul stil de la Hollywood.”

Pe locul doi al topului s-a clasat Jessica Alba, iar locul trei a fost adjudecat de supermodelul brazilian Gisele Bundchen. Starul din “Friends”, Jennifer Aniston, a ocupat cea de-a patra pozitie a topului, in timp ce rivala sa, Angelina Jolie, s-a clasat pe locul 5.

Actrita a fost urmata de Mischa Barton, Rachel Bilson si vedetele muzicii pop Beyonce si Jennifer Lopez. Modelul britanic Kelly Brook a ocupat pozitia a zecea, in timp ce supermodelul Kate Moss s-a clasat abia pe locul 20.

Top 20: Vedetele cu cel mai atragator trup

1. Scarlett Johansson

2. Jessica Alba

3. Gisele Bundchen

4. Jennifer Aniston

5. Angelina Jolie

6. Mischa Barton

7. Rachel Bilson

8. Beyonce

9. Jennifer Lopez

10. Kelly Brook

11. Jessica Biel

12. Cameron Diaz

13. Sienna Miller

14. Gwen Stefani

15. Penelope Cruz

16. Kate Winslet

17. Jessica Simpson

18. Salma Hayek

19. Halle Berry

20. Kate Moss

Galerie foto:Top 10: Vedetele cu cel mai atragator trup din lume