Brad Pitt si Angelina Jolie, probabil cel mai cunoscut cuplu al lumii, sunt pe punctul de a se desparti, dupa cum relateaza presa internationala. Cei doi trec printr-o criza de cuplu, iar motivul ar fi „egoismul Angelinei, care le vrea pe toate”.

Motiv de divort: egoismul Angelinei

Dupa ce a petrecut ultimii doi ani departe de lumea filmului, timp in care s-a ocupat de familia sa si a lucrat ca Ambasador al Bunavointei pentru ONU, Jolie s-a intors pe platourile de filmare si l-a lasat pe Brad Pitt sa se ocupe de copii. Actorul este insa coplesit de sarcinile sale de parinte, potrivit lui Jim Cruse, un apropiat al lui Pitt.

„Brad si-a dorit intotdeauna o familie, insa e o vorba: ai grija ce-ti doresti... Acum este tatal a patru copii, toti sub 6 ani. Nu-i o treaba usoara”, a spus Cruse. Acesta a criticat-o pe Jolie, pe care o considera responsabila de situatia actuala.

„Vrea sa fie si mama, si o partenera iubitoare, si actrita, si ambasador pentru ONU. De fapt, cred ca nu e niciodata multumita de ea insasi si nu e niciodata fericita”, crede Cruse.

„Nu inteleg de ce se iau de Angelina”

Totusi, iminenta destramare a cuplului Brangelina, anuntata de presa, este infirmata de actor: „Stii cum e sa fii mereu pe coperta revistelor, sa se scrie numai minciuni despre tine? E ca in iad. Nu inteleg de ce se iau de Angelina. E ceva josnic, iar ea e o femeie extraordinara, e ca Supergirl”, a spus Brad Pitt.

Integral in EvZ