Faimoasa casa a lui Cristian Tantareanu, una dintre cele mai popularizate locuinte din Romania, este de vanzare. Pretul cerut de proprietari: 3 milioane de euro.

Contactat telefonic, fiul proprietarului a declarat ca motivul pentru care familia sa doreste sa instraineze aCartierul general al familiei s-a mutat in Paradisul Verde, iar administrarea unei proprietati in care nu mai locuia nimeni a fost considerata nerentabila.

Situata la circa doi kilometri de DN1, fosta resedinta a familiei Tantareanu este construita pe un teren de aproximativ 8.000 de metri patrati. Pe acest teren se afla doua imobile. Unul cu destinatie rezidentiala, de circa 550 de metri patrati, si un club de aproximativ 770 de metri patrati.

Printre principalele puncte de atractie ale proprietatii se numara crama, piscina cu trambulina, sala de conferinte, terenul de tenis, discoteca si saunele. Desi casa a fost scoasa la vanzare de mai bine de un an prin intermediul unei agentii imobiliare, aceasta nu a fost inca vanduta.cest bun este unul pur economic.

Integral in Adevarul