Publicatia electronica Askmen.com a realizat topul celor mai bune melodii pentru striptease. Potrivit acesteia, alegerea potrivita a muzicii este esentiala pentru a determina persoana iubita sa danseze erotic pentru tine.

Locul 10: "Pony" - Ginuwine

Linistitoarea melodie a celor de la Genuwine este plina de versuri provocatoare, cum ar fi: ""If you're horny, let's do it/Ride it, my pony/My saddle's waitin'/Come and jump on it." Basul si vocile de fundal, electrificate, fac ca aceasta melodie sa devina un element care participa la realizarea unei seri memorabile.

Locul 9: "Eyes Without a Face" - Billy Idol

Nimeni nu s-ar fi gandit ca o piesa punk rock sarcastica, din anii ’80, ar putea fi inclusa in aceasta lista. Insa, aceasta deosebita balada, realizata in 1984, este potrivita pentru un striptease senzual.

Locul 8: "I'm a Slave 4 U" - Britney Spears

Aceasta piesa constituie un imn al "fetelor rele". In aceasta melodie Britney recunoaste ca este tanara, ca nu isi poate controla instinctele si ca doreste sa le urmeze.

Locul 7: "Buttons" - Pussycat Dolls

Cu singuranta ca orice se astepta ca o trupa, care a debutat ca una de cabaret, sa produca piese adecvate pentru striptease. Aceste fete fierbinti din Los Angeles nu au dezamagit publicul cu acest hit al anului 2005. Etalandu-si trupurile provocatoare, fetele de la Pussycat Dolls il indeamna de nenumarate ori pe Snoop Dog sa-si "desfaca nasturii".

Videoclipul piesei "Buttons":

Locul 6: "Closer" - Nine Inch Nails

Piesa, realizata in 1994, este una foarte sexy, lenta si conduce la un dans sinuos. In schimb, versurile sunt grosolane, solistul Reznor cantand: "You let me desecrate you/You let me penetrate you".

Locul 5: "She’s Always In My Hair" - D’Angelo

Muzica R&B are versuri si un fond muzical ce o fac ideala pentru striptease. Aceasta piesa este un cover a unei melodii a trupei Police. "She’s Always In My Hair" prezinta marturisirile unui barbat indragostit de o femeie perfecta.

Locul 4: "Sex (I’m A)" - Lovage

Albumul "Music to Make Love to Your Old Lady By", produs in 2001 de Dan The Automator (pe album apare ca Nathaniel Merryweather), alaturi de Mike Patton, contine o serie de piese erotice. Atractia principala a albumului este "Sex (I’m A)", o melodie in care se vorbeste despre virginitate, prima dragoste si constituie reteta perfecta pentru a te distra.

Locul 3: "Hot In Here" - Nelly

“Hot In Here” este prima piesa a lui Nelly care a devenit numarul unu in topuri. Piesa, cu o durata de 3 minute si 49 de secunde, are niste versuri provocatoare: “So take it off like you’re home alone/ You know dance in front your mirror while your on the phone.”

Locul 2: "Justify My Love" - Madonna

Madonna a zguduit industria muzicala in 1990 cu piesa “Justify My Love”. Piesa a devenit memorabila mai ales pentru controversatul ei videoclip, regizat de Jean-Baptiste Mondino. Videoclipul prezinta imagini de la o petrecere ciudata, dintr-un hotel parizian. In videoclip sunt ilustrate scene de nuditate partiala, homosexualitate, sadomasochism si alte situatii cu tema sexuala.

Videoclipul piesei "Justify my love":

Locul 1: “Cream” - Prince

Prince a realizat o muzica interesanta, minunata, erotica si memorabila. Piesa, care a ocupat primele pozitii in topurile muzicale, contine versuri cum ar fi: “You got the horn so why don’t you blow it/You are filthy cute and baby you know it".