Jamie Spears, tatal cantaretei Britney Spears, a declarat ca Britney nu trebuie sa invinovateasca pe nimeni, in afara de ea, daca va pierde custodia copiilor si cariera sa muzicala va lua sfarsit, informeaza nypost.com. Jamie i-a luat apararea managerului lui Britney, Larry Rudolph, care a fost concediat de cantareata vineri.

Jamie Spears a declarat: “Larry Rudolph a sfatuit-o pe Britney sa se interneze la clinica de dezintoxicare pentru ca fiica mea nu se mai controla. Larry s-a gandit in acel moment doar la sanatatea ei.

Toata familia Spears ii cere scuze lui Larry pentru toate declaratiile lui Britney din ultimele saptamani. Din nefericire, ea ne considera vinovati pentru ceea ce se intampla in procesul de obtinere a custodiei copiilor si in cariera sa. Larry a fost intotdeauna alaturi de fiica mea si de aceea ii voi fi recunoscator toata viata.”

Un prieten al cantaretei a declarat ca: “Lui Britney, in momentul in care a ajuns la Promises, nu i s-au gasit droguri in organism. Ei i-a fost jena cand a trebuit sa mearga la clinica de dezintoxicare deoarece stia ca a inceput sa sufere de depresie dupa ultima nastere. Nu a avut probleme cu drogurile sau cu alcoolul.”