Madonna a parasit duminica Malawi, dupa o vizita de 6 zile, in care a fost insotita de fiica sa Lourdes si copilul pentru care se afla in proces de adoptie, David, informeaza people.com. Starul muzicii pop a lucrat in aceste 6 zile la proiectele sale in scop caritabil, mai ales la cel pentru deschiderea unui centru medical pentru copii.

De asemenea, cantareata a vizitat orfelinatul in care l-a gasit pe David, Home of Hope.

Desi era programat ca Madonna sa se intalneasca cu tatal biologic al micutului, Yohane Banda, se pare ca acest lucru nu s-a intamplat. O sursa de la orfelinat a declarat pentru revista People: “Banda a spus ca doreste sa-si petreaca ceva timp cu fiul sau, dar se pare ca acest lucru nu s-a intamplat”.

"Banda a parasit Mchinji sambata dimineata cu gandul sa-l revada pe David. Dar se pare ca nu a fost sa fie asa. Oamenii Madonnei l-au sunat pe directorului executiv cand au ajuns in orasul Namitete pentru a-l anunta ca intalnirea a fost anulata. Acestia nu au explicat motivul anularii.”, a adaugat sursa de la orfelinat.

Madonna, in varsta de 48 de ani, planuia initial ca, impreuna cu copii sai, sa plece din Malawi in Africa de Sud pentru a-l cunoaste pe fostul presedinte Nelson Mandela. Se pare ca intermediarii lui Mandela au anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca fostul presedinte este foarte ocupat in aceasta perioada si au amanat vizita.

Purtatoarea de cuvant a Madonnei, Liz Rosenberg, a tinut sa infirme zvonurile lansate in ultima vreme si a declarat: “Madonna nu are de gand sa o adopte pe Grace si niciun alt copil din Malawi. Nici macar nu cunoaste un copil cu numele de Grace.”.