Complexul rezidential California, situat in statiunea Slanchev Break, la 30 de kilometri de Burgas, in sudul litoralului bulgaresc, este compus dintr-un imobil, cu parter si sase etaje, cu 60 de apartamente. Mai sint disponibile la vinzare apartamente cu doua camere si penthouse-uri.

“Pretul promotional pentru apartamentele cu doua camere este de 600 de euro metrul patrat construit, plus TVA (in total, 714 euro/mpc), iar pretul pentru penthouse este de 800 de euro metrul patrat, plus TVA. Avem si trei penthouse-uri cu vedere spre mare.

Acestea costa 900 de euro metrul patrat construit, plus TVA”, ne-a spus Robert Smarandescu, directorul de vinzari al firmei SC Victoria RG Export Import SRL, reprezentantul dezvoltatorului proiectului in Romania. Perioada promotionala dureaza pina la 1 iunie.

“Dupa aceasta data, preturile la apartamentele de doua camere vor fi de 800 de euro metrul patrat construit, iar penthouse-urile vor costa 1.100 de euro metrul patrat construit, plus TVA”, a precizat Robert Smarandescu. Apartamentele cu doua camere au in jur de 60 de metri patrati construiti, deci pretul cu TVA pleaca de la 42.800 de euro.

Vederea la mare costa

Penthouse-urile cu vedere la mare vor ajunge si la 1.860 de euro metrul patrat construit dupa sfirsitul promotiei. Aproximativ 50% din totalul apartamentelor au fost vindute. “Printre clientii acestor apartamente se numara bulgari, rusi si englezi”, a amintit Robert Smarandescu.

Blocul este prevazut cu piscina, restaurant, bar pe apa, sala de fitness, precum si cu mese de ping-pong si biliard. Complexul are ca termen de finalizare sfirsitul lunii mai a acestui an. Printre finisajele apartamentelor se regasesc parchetul laminat, gresia si faianta, precum si aparatele de aer conditionat.

Integral in Cotidianul