Colaborarea nu include programele prezentate de aceasta si produse de Valeriu Lazarov. Potrivit unui document trimis parlamentului de Tudor Giurgiu, contractul a fost prelungit printr-un act aditional si pentru anul 2007.

La cererea parlamentului

Datele despre contractul cu Andreea Marin au fost cerute de comisiile parlamentare zilele trecute, in urma dezbaterilor despre raportul de activitate al TVR de anul trecut.

„Andreea Marin Banica nu este angajata TVR, ea nu primeste onorarii de la TVR pentru emisiunile „Surprize, surprize” si „Sub alt chip”.

Acestea sunt coproductii intre TVR si Prime Time World Broadcast (aceasta firma ii plateste onorariul Andreei Marin Banica)”, se arata in documentul trimis comisiilor parlamentare de Tudor Giurgiu.

„TVR a semnat un contract cu A&C Partners, reprezentata de Andreea Marin Banica, pentru promovarea imaginii si reprezentarea la diverse evenimente a Televiziunii Romane, care contine clauze de confidentialitate”, continua documentul.

In aceeasi scrisoare, anexa privind „situatia contractelor de la Directia marketing pe anul 2006” include si contractul cu A&C Partners - 418.677 lei.

Scrisoarea lui Tudor Giurgiu contine mai multe detalii lasate fara raspuns in discutiile despre raportul TVR, de la nivelul salariilor la audientele canalelor publice.

„Zana surprizelor” explica

Andreea Marin a declarat pentru EVZ ca in contract sunt cuprinse mai multe prevederi.

„Contractul meu cu TVR este unul complex, care include servicii de PR, folosirea imaginii mele alaturi de cea a TVR, de initiere si organizare de campaniii educationale sau umanitare la nivel national

(cel mai recent exemplu este Gala Unicef 60, pentru care sunt initiator, director de program, scenarist si moderator, promotor si negociator pentru donatii consistente in contul campaniei), moderarea unor evenimente speciale, de amploare.

Integral in Evz