Britney Spears a interpretat live la House of Blues in San Diego marti seara, dupa ce artista a stat departe de scena aproape trei ani, informeaza people.com.

(Britney a pus punct carierei sale in momentul in care s-a casatorit cu Kevin Federline.) Artista a tinut un mini-concert, in care nu au lipsit melodiile de succes “...Baby One More Time” si “Toxic”, dansatorii si efectele de lumini.

In ultima perioada au tot circulat zvonuri ca Britney planuieste sa revina pe piata muzicala cat mai curand si se pare ca acest lucru s-a si adeverit. Saptamana trecuta s-a anuntat ca artista planuieste sa interpreteze trei piese la un club din Hollywood, insa acest proiect a fost anulat in ultima clipa.

Proprietarul Millennium Dance Complex, unde Britney a mers cu regularitate dupa ce a iesit din clinica de reabilitare, a declarat ca Britney a lucrat la un material cu piese asemanatoare cu vechile sale hituri.

“Noile piese vor fi in genul celor cu care ne-a obisnuit Britney. In schimb cantereata planuieste ca pe scena sa fie multa agitatie, multa muzica si mult dans. Britney este cu adevarat emotionata in ceea ce priveste revenirea sa.”, a declarat Robert Baker.

Despre spectacolul de marti, o sursa a declarat ca acesta a fost doar inceputul. Britney are planificate si alte concerte in aceasta saptamana: miercuri la House of Blues in Anaheim (California), joi la House of Blues din Los Angeles si duminica la House of Blues in Las Vegas.