Serialul de succes “Fetele Gilmore” nu va mai avea un al optulea sezon, data de 15 mai marcand sfarsitul aventurilor lui Lorelai si Rory Gilmore. informeaza playful.com.

Personajele Lorelai si Rory Gilmore au aparut pe micile ecrane in anul 2000. Lauren Graham a interpretat rolul unei mame singure, frumoasa si tanara. Alexis Bledel a interpretat rolul lui Rory, fiica lui Lorelai, o fata foarte timida si extrem de inteligenta.

Serialul a fost bazat pe relatia deosebit de puternica a celor doua, acestea impartasindu-si totul. Un alt subiect urmarit pe parcursul serialului a fost relatia incordata dintre Lorelai si parintii ei.

Toata aceasta poveste se pare ca s-a incheiat, potrivit unei stiri date de Reuters, prin care se informeaza nu va mai exista sezonul al optulea pentru “Fetele Gilmore”.

“Fetele Gilmore” a fost conceput de cuplul Amy Sherman-Palladino si Daniel Palladino, care au produs acest serial in primele sase sezoane. Cel de-al saptelea sezon si ultimul, de altfel, a fost produs de catre David S. Rosenthal.

Distributia serialului i-a mai cuprins pe Kelly Bishop (Emily Gilmore), Edward Herrmann (Richard Gilmore), Scott Patterson (Luke Danes), Milo Ventimiglia (Jess), Melissa McCarthy (Sookie), Keiko Agena (Lane), Jared Padalecki (Dean).