Zvonurile dinaintea partidei, privind indepartarea lui Basarab Panduru de pe banca constantenilor par a fi primit o motivatie suplimentara in urma esecului Farului pe teren propriu. Constantenii au deschis scorul in minutul 17 Iulian Apostol, dar timisorenii au decis partida in mitanul secund, cu dubla lui Artiom Karamian si reusita superba a lui Andrei Cristea.

Constantenii raman in zona fierbinte a clasamentului, la doar patru puncte peste Ceahlaul Piatra Neamt, prima echipa aflata sub linia retrogradarii.

"A doua repriza a fost la discretia noastra, dar, ca sa fiu corect, trebuie sa spun ca meciul se putea incheia la acea faza la Tilinca. Mi-am satisfacut cu aceasta victorie si o placere personala. Farul mi s-a parut mai puternica decat Ceahlaul si nu poate retrograda in acest sezon. Ma felicit pentru victorie si ii felicit si pe jucatori."

Valentin Velcea - Poli Timisoara

"Din pacate depindem de rezultatele altora acum. Vom trage linie la sfarsitul campionatului, orice ar fi. A fost un penalti neacordat pentru noi, a venit egalarea si apoi un al doilea gol superb, iar echipa a cazut."

Gheorghe Bosanceanu - presedinte CA Farul

"Am inceput bine meciul, am avut un 11 metri, dar ne plangem ca prostii de la inceputul campionatului. Cine vine aici ne fura. E prima data cand primim trei goluri pe teren propriu, dar de ras echipa nu s-a facut acum, ci inainte de venirea mea. Mai avem nevoie de trei puncte, chiar sase ca sa stam linistiti, dar nu stiu unde le-am mai putea lua."

Basarab Panduru - antrenor Farul

Farul a inceput in forta, Mihai Gurita, Apostol si Decebal Gheara avand ocazii importante de gol in primele 10 minute ale partidei.

In minutul 17, Farul reuseste deschiderea scorului. Iulian Apostol reia cu capul din plonjon centrarea din corner a lui Dinu Todoran. Apostol a aparut nemarcat la 8 metri de poarta timisoreana.

Ocaziile mai mari apar tot la poarta timisoreana. Pantilimon are un reflex salvator, scotand sutul de la 20 de metri al lui Otvos care se indrepta spre vinclu. De cealalta parte, Alexa trimite un sut puternic de la 25 de metri, respins de Vlas.

In minutul 54, Farul a cerut un penalti la faultul clar al lui Gabriel Canu asupra lui Tilinca, in suprafata de pedeapsa, dar centralul partidei, Adrian Comanescu din Ramnicu Valcea, a inchis ochii, lasand jocul sa continue..

Artiom Karamian egaleaza in minutul 67, dintr-o lovitura libera de la 23 de metri. Armeanul a trimis in bara transversala, mingea a revenit in teren, l-a lovit in spate pe Vlas si a intrat in plasa.

Un minut mai tarziu, Andrei Cristea a prins un sut de senzatie de la 20 de metri, care a lovit intai bara laterala si apoi s-a scurs in plasa.

In minutul 83, din nou Karamian reuseste sa puncteze, punand capat sperantelor constantene. Armeanul a sutat plasat, de la 10 metri, pe langa portarul Vlas, iesit in intampinare. Creatorul fazei a fost insa Gigel Bucur care a pasat perfect, printre doi marinari, lasandu-l pe Karamian singur cu portarul Farului.