Johnny Depp a vorbit pentru prima data despre perioada in care fiica lui a fost bolnava si internata in spital, informeaza people.com. “Ne-am speriat foarte mult.”, a declarat actorul in varsta de 43 de ani. “A fost o perioada foarte grea, dar acum si-a revenit si este sanatoasa ca inainte. Este un copil minunat.”

Lily-Rose (7 ani), fiica lui Depp si a actritei si cantaretei franceze Vanessa Paradis, a fost internata la inceputul acestui an la Londra, in timp ce Depp se afla in Anglia la filmarile pentru “Sweeney Todd”.

La inceputul lunii martie, purtatorul de cuvant a lui Depp a transmis urmatorul mesaj: “Suntem fericiti sa va anuntam ca micuta se simte mai bine. Familia apreciaza sprijinul tuturor si roaga sa i se respecte in continuare viata privata.”

Depp a mai spus: “Am reusit sa trecem cu bine peste acest moment greu datorita fiicei noastre care ne-a incurajat intotdeauna, chiar si atunci cand se simtea foarte rau. A fost un copil foarte puternic.”

Depp si Paris au invatat ceva din acea experienta dificila: “Ne-am adus aminte cat de norocosi suntem. Putem sa respiram, sa mergem, sa vorbim, sa gandim si sa fim inconjurati de oamenii pe care ii iubim.”