La mai bine de trei luni dupa moartea Annei Nicole Smith, testamentul vedetei Playboy a fost desfacut de o instanta de judecata din Los Angeles, informeaza people.com. Documentele au fost prezentate de partenerul si avocatul vedetei, Howard K. Stern (38 de ani), care a fost numit si executor testamentar. Potrivit documentelor, averea lui Smith este de 710 000 de dolari.

Testamentul, redactat in aprilie 2001, prezinta dorinta vedetei de a-i lasa toata averea fiului ei, Daniel, care a decedat in luna septembrie a anului 2006 in Bahamas.

Din cauza ca textul original al testamentului era invechit, Stern a reevaluat bunurile lui Smith pe data de 7 mai.

Pe de alta parte, Birkhead, cel care s-a dovedit a fi in urma testului de paternitate tatal fetitei lui Smith, Dannielynn, a inaintat o cerere catre Curtea Superioara de Justitie din Los Angeles, cerand sa fie numit custodele averii lui Dannielynn.

Avocatul Allan Cutrow a declarat: “Daca Birkhead va primi acest drept Stern, ca executor testamentar, va trebui sa se consulte cu Birkhead inainte a de lua o hotarare in ceea ce priveste averea lui Smith.”

Averea vedetei Playboy ar fi trebuit sa aiba o valoare mult mai mare datorita mostenirii estimate la 1,6 bilioane de dolari, primita in urma decesului fostului ei sot, J. Howard Marshall II.

Anna Nicole Smith a decedat pe data de 8 februarie a acestui an din cauza unei supradoze accidentale de medicamente.