Finantatorul echipei Steaua a dezvaluit sumele cerute de patronul Rapidului, George Copos pentru doi fotbalisti care se afla sub contract cu gruparea giulesteana.

[c:1:d]"Badoi = Stelian Stancu + 500 de mii de euro; Buga = 800 de mii de euro" - acesta este rezultatul primelor negocieri. Dind publicitatii aceste sume, Becali a incalcat "legea tacerii" asumata impreuna cu Copos - discutiile urmau sa fie facute publice abia dupa finala Cupei (Rapid-Poli Timisoara, 26 mai, la Timisoara)

Administratia din Ghencea este in plina ofensiva pe piata transferurilor: "Avem oferte din Belgia pentru Thereau? Foarte bine, sa vad banii - Cyril pleaca pentru 1,5 milioane euro!"

Ziarele belgiene au scris despre interesul cluburilor FC Bruges si Anderlecht Bruxelles pentru serviciile atacantului francez Thereau, transferat de Steaua anul trecut (de la Charleroi), pentru inlocuirea lui Victoras Iacob care se accidentase chiar inaintea meciului-tur cu Standard Liege (in mansa decisiva a preliminariilor Champions League).

Conducatorul Stelei confirma ca nu mai vrea sa cumpere jucatori straini - una din explicatii o reprezinta aventura financiara a recrutarii brazilianului Elton: ar fi trebuit sa plateasca peste 1 milion de euro unei firme de consultanta.

"Pentru acest motiv m-am despartit de Mihai Stoica. Nu mai am nevoie de consultanta, pentru ca nu mai doresc straini la Steaua".