La Iasi - unul dintre judetele in care populatia a votat in mod traditional cu PSD-ul, s-au inregistrat 70,4% voturi impotriva demiterii presedintelui Traian Basescu, potrivit corespondentului Hotnews.ro. 28,6% dintre ieseni au votat in favoarea suspendarii, iar 1% dintre voturi au fost anulate. Prezenta la urne a fost de 45,6%.

Si la Arad s-a terminat numararea voturilor. Potrivit Biroului Electoral Judetean Arad, citat de corespondentul Hotnews.ro, 82,8 la suta dintre aradeni au votat impotriva demiterii lui Traian Basescu, in timp ce 16,6 la suta s-au pronuntat pentru suspendarea acestuia. 0,6 la suta din voturi au fost anulate. Prezenta la vot a fost de 46,3 la suta.

Corespondentul Hotnews.ro in judetul Alba relateaza ca 79,8 la suta dintre cei care s-au prezentat la urne au votat impotriva demiterii lui Traian Basescu. Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Judetean Alba, 19,67% dintre cetateni au votat pentru demiterea presedintelui. 0,6% din buletinele de vot au fost anulate. Prezenta la vot a fost de 48,34 la suta.

Si la Hunedoara s-a terminat numaratoarea voturilor. Potrivit Biroului Electoral Judetean, 70,75 la suta dintre cei care au votat s-au pronuntat impotriva demiterii lui Traian Basescu. 29.25 la suta au votat pentru demiterea presedintelui.

In judetul Timis, 81,9 la suta au votat impotriva suspendarii lui Traian Basescu, in timp ce 17,3 la suta s-au pronuntat in favoarea demiterii acestuia. Un procent din buletinele de vot au fost anulate.

Potrivit Biroului Electoral Judetean Bihor, 78, 28 % au votat impotriva demiterii presedintelui, iar 21,72 la suta s-au pronuntat in favoarea suspendarii acestuia. S-au prezentat la urne 44,86 la suta dintre cetatenii cu drept de vot.

In judetul Satu Mare, 76,04 % dintre cei prezenti la urne au votat impotriva suspendarii lui Basescu, in timp ce 23,12 la suta au votat in favoarea suspendarii. S-au prezentat la vot 33,79 %, iar 0,82% din buletinele de vot au fost declarate nule.