Una dintre premierele mondiale ale acestei editii a Festivalului International de Film Transilvania le-a adus la Cluj pe Oana Pellea si Alexandra Maria Lara, ambele in roluri de chelnerite.

Producatorul filmului "I really hate my job", Andrew Higgie, a decis sa lanseze aceasta comedie englezeasca la TIFF, asta si dupa ce primul distribuitor care a cumparat filmul a fost Transilvania Film, tot din

Romania.

Echipa filmului a fost incantata de reactia publicului clujean, in special la glumele tipic englezesti ale peliculei. "I really hate my job" marcheaza primul rol al Oanei Pellea intr-o comedie. In urma acestei prime experiente, actrita afirma ca si-ar mai dori si alte roluri

similare, asta si pentru ca echipa de productie i-a prevazut un viitor promitator in roluri de comedie.

Vedeta romanca a filmului a recunoscut ca si dupa o experienta de 10 ani, un rol intr-o limba straina este greu de abordat. Barierele lingvistice au putut fi surmontate prin contributia regizorului Oliver Parker si scenaristei, Jennifer Higgie.

"Rar mi-a fost dat sa vad un scenariu atat de inteligent", a subliniat incantata Oana Pellea, care nu considera aceasta productie una comerciala. Lansarea filmului in Romania va avea loc cel mai probabil in luna septembrie, anul acesta. Pana atunci, filmul va mai fi prezentat odata in cadrul festivalului, maine, la Sibiu, in prezenta protagonistelor romance, dar si a regizorului.